Deze tuin accessoires brengen jouw tuin tot leven!

Deze tuin accessoires brengen jouw tuin tot leven!

Het lekkere weer komt er weer aan en je zal veel tijd doorbrengen in je tuin. Hoe zorg je ervoor dat je tuin een heerlijke plek is waar je vele uren kunt vertoeven? Zoek de leukste tuin accessoires uit en maak je tuin tot een ware relaxplek waar je helemaal tot rust kunt komen, lekker kunt eten en tot in de late uurtjes kunt genieten bij een heerlijk vuur. Met deze tuin accessoires breng je jouw tuin tot leven!

Accessoires in alle soorten en maten

Tuin accessoires komen er in verschillende vormen, kleuren en maten. Je kunt kiezen voor een trendy tuinset, een heerlijke bbq of juist kleine dingen die je tuin weer helemaal weer kunnen opfleuren, zoals een leuk kleedje of een leuk buitenschilderij. Er is keuze genoeg om van jouw tuin weer een heerlijk plekje te maken. Hier vind je de beste tips en leukste accessoires. Ga lekker aan de slag en kijk aan daarna met een tevreden gevoel naar je nieuwste favoriete plek in het huis!

Lekker zitten

Het meest belangrijke, en waarschijnlijk ook een van de meest gebruikte accessoires is toch wel het zitgedeelte. Er zijn tal van tuinstoelen of lekkere banken in allerlei formaten zodat ze overal neergezet kunnen worden. Je kunt kiezen voor een luxe loungeset, waarbij je tijdens een gezellige bbq met de hele familie of vriendengroep kunt zitten. Een paar relaxte stoelen zijn zeker een welkome aanvulling. Zo kun je samen met je partner genieten in het weekend of in de avonduren genieten van de laatste zonnestralen. Een leuke tip voor als je kinderen hebt: een mooie schommelbank! Ook handig: een hoes voor je meubels, zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven.

Kleine tuin accessoires

Heb je geen zin om grote uitgaven te doen aan meubels, maar wil je wel leuke accessoires toevoegen? Met trendy kussens kom je al een heel eind. Er zijn felle kleuren en gave (dieren)prints die alles kunnen opfleuren. En net als bij de meubels kun je kussens ook handig opbergen in een kussentas. Zo hoef je niet bang te zijn dat deze accessoires na een poos alweer moet vervangen. Ook leuk: een vloerkleed op de grond bij je loungeset. Een leuke ronde, een kleine vierkante, de keuze is enorm. Daarnaast geeft het enorm veel sfeer.

Tafels, vuurkorven en kaarsen

Een grote eettafel geeft ruimte voor heerlijke diners terwijl de zon ondergaat. Het is nog aangenaam buiten en je kunt lang natafelen, met een lekker glas wijn en borrelhapjes. Je steekt de vuurkorf aan en plaatst wat rustieke kaarsen op de tafel. Het sfeerbeeld is compleet. Tot in de late uurtjes geniet je van goed gezelschap met prachtige kaarsen en een sfeervolle korf waar je af en toe een blok hout op hoeft te gooien.

Gedecoreerde schutting

Waneer je een schutting hebt die je wat kaal vindt, kun je ervoor kiezen om een leuk schilderij te plaatsen. Er zijn canvas schilderijen die speciaal gemaakt zijn om buiten te hangen, met een natuurprint, of juist een hele stedelijke sfeer. Je kunt zelfs je eigen foto op canvas laten afdrukken en in de tuin hangen!

Avonden in de warmte

Naast een mooie vuurkorf zijn er nog tal van andere opties om jezelf lekker warm te houden wanneer je tot ’s avonds laat in de tuin zit. Als je lekker aan het bbq’en bent of nog gezellig met je vrienden of familie buiten zit, kun je het soms toch wat fris krijgen. Een terras verwarmer kan daar uitkomst bij bieden. Er zijn hangende verwarmers, elektrische verwarmers en staande verwarmers met verschillende standen. Kortom: er zijn genoeg accessoires om je tuin weer tot een heerlijke plek te maken.