Haal de zomer in huis met deze heerlijke huis accessoires

Haal de zomer in huis met deze heerlijke huis accessoires

Is jouw huis al klaar voor de zomer? Met deze huis accessoires straalt je huis als nooit tevoren en kun je de hele zomer genieten van een prachtig ingericht huis. Met de komst van de zomer kun je als het ware een nieuw begin maken, wat betekent dat ook je huis wel een verandering kan gebruiken!

Laat je huis opnieuw tot leven komen

Huis accessoires komen in allerlei soorten en maten. Het kan gaan om een leuke nieuwe stoel, een gave vaas of een opvallend nieuw kleurtje aan de muur wat ook subtiel terugkomt in je nieuwe kussens of dat gave vloerkleed. Bijna overal kun je huis accessoires kopen. Denk maar aan grote ketens als IKEA, Leen Bakker en ook bij kledingwinkels als H&M en Zara kun je tegenwoordig leuke items op de home-afdeling shoppen. Daarnaast kun je ook in allerlei kleinere winkeltjes leuke huis accessoires scoren. Maar online kun je ook uren scrollen naar nieuwe toevoegingen voor in jouw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer.

Vloerkleden, kussens en kleuren

Het is slechts een minimale verandering in je interieur, maar met een vloerkleed of een paar nieuwe kussens kun je je huis weer helemaal laten opfleuren. Kies een heerlijk zomers kleurtje uit en laat dat terugkomen in je nieuwe accessoires. Kussens heb je in felle kleuren, met leuke grafische prints of een zachte stof. Pastelkleuren passen helemaal bij de zomer: zacht en geliefd. Wie houdt er nou niet van warme zonnestralen en fluitende vogeltjes? Laat dat thema terugkomen in je huis!

Accessoires op de tafel

Je kunt er ook voor kiezen om jezelf eens goed uit te leven op een mooie decoratie voor je tafel. Die kun je namelijk tijdens de zomermaanden laten staan en er elke keer wanneer jij op de bank zit van genieten. Je kunt ook af en toe een accessoire toevoegen of juist weghalen. Zet een gave schaal neer en decoreer deze accessoire met echte zomerse attributen zoals schelpen, zand en flessen. Plaats er een leuke cactus bij en zet er een geurkaars tussen met de aroma van lentebloesem of een andere frisse geur. Ook altijd een goed idee: een verse bos bloemen.

Pinterest inspiratie voor in huis

Op Pinterest zie je vaak de meest mooie en leuke huis accessoires of nieuwe ideeën waarmee je gelijk aan de slag wilt gaan. Wat dacht je van een gave muurdecoratie in de keuken? Timmer zelf een houten plank vast aan de muur en zet daar leuke plantjes en andere accessoires neer of ga creatief aan de slag door houten schalen of kleine en grote schilderijtjes naast elkaar te hangen voor een speciaal effect.

Kasten en lampen

Een nieuwe kast kan je huis meteen een hele andere look geven. Dit kun je simpelweg doen door je huidige kast een likje verf te geven, maar je kunt ook voor een hele andere kast gaan. In de kast kun je allerlei leuke accessoires plaatsen. Kasten heb je in leuke vintage vorm, maar ook trendy, zoals een open wandkast. Eveneens een mooie eyecatcher: een nieuwe lamp. Een trendy hanglamp voor boven de eettafel of boven je bed. Een gave kroonluchter boven de salontafel of een klassieke leeslamp voor naast de bank.

Kleintje tafeltjes met bijzondere elementen

Naast een salontafel kun je ook andere kleine tafeltjes in een hoek van de kamer zetten met bijzondere accessoires die helemaal bij jou passen. Houd je van aparte decoraties? Koop een bijzonder kunststuk zoals een gouden ananas of een gouden pistool die gelijk de aandacht trekt wanneer iemand de kamer binnenkomt. Je huis is weer als nieuw en helemaal klaar voor de zomer met deze huis accessoires!