Maak je huis als nieuw met deze nieuwe tafel en stoelen!

Maak je huis als nieuw met deze nieuwe tafel en stoelen!

Af en toe is het heerlijk om je huis een (mini)make-over te geven. Een paar kleine aanpassingen kunnen voor een nieuw gevoel zorgen, zodat je weer helemaal happy bent met je huis. En soms is het ook tijd om wat rigoreuzer te werk te gaan. Een nieuwe (eet)tafel met nieuwe stoelen waar je weer heel wat jaartjes van kunt genieten. Lees verder voor de meest populaire stijlen en welke tafels en stoelen hier perfect bij passen!

Op zoek naar nieuwe tafels en stoelen

Wanneer je een nieuw eetkamerset wilt kopen, ga je als vanzelfsprekend naar grote ketens en meubelgiganten als IKEA, Leen Bakker, Pronto of anderen. Online kun je ook inspiratie op doen op websites als Pinterest. Maar ook bij Outletboulevard kun je goed terecht voor een mini-makeover van je huis.

Verschillende stijlen

Er zijn verschillende populaire stijlen waar je naar kunt zoeken. Deze stijlen hebben één ding gemeen: zijn helemaal on trend en hebben vast iets wat helemaal bij jou smaak zal passen. De graag geziene stijlen van het moment zijn Industrieel, Scandinavisch, Modern en Bohemian. In de volgende alinea’s worden de stijlen uitgelegd en krijg je gelijk een paar mooie voorbeelden cadeau.

Industriële inrichting

Het woord industrieel zegt het eigenlijk al. Hierbij gaat het om materialen als hout, steen en metaal. De stijl is erg stoer en door de robuuste en ruwe elementen kan het soms ook deels neigen naar vintage. Bij een industriële inrichtingen hoort een grote tafel van grof hout, of verlichting met metaal.

Een Scandinavische stijl

Dit is een zeer geliefde stijl die al een aantal jaar onverminderd populair is gebleken. Scandinavische interieurs kenmerken zich door het gebruik van rustige kleuren met natuurlijke materialen als hout. De kleuren die vooral gebruikt worden zijn wit, grijs en zwart.

Moderne invloeden

Een modern interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en open ruimtes. De vormgeving lijkt eenvoudig maar zit boordevol creatieve materialen. De vloer loopt vaak door van de woonkamer naar de keuken en geeft hierdoor de ruimte meer openheid. Door strakke meubels die soms afgewisseld worden met bijzondere designermeubels krijgt het geheel een moderne sfeer. Kies voor een eikenhouten tafel met rechte hoeken die je vindt bij Outletboulevard.

Bohemian design

Bij de Bohemian stijl is niets te gek. Hier gaat het om het combineren van alle kleuren, materialen en vooral je eigen accessoires. De prints zijn exotisch en zijn afgeleid van Marokkaanse en Oosterse designs. Bij deze stijl kun je jouw zelfgeborduurde kussens gemakkelijk plaatsen op de houten bank die je op de kop wist te tikken bij de kringloopwinkel. Als het gaat om meubels voor de eetkamer hoeft niets bij elkaar te passen.

Tijd om te kiezen!

Nu is het tijd om te kiezen in welke stijl jij jouw huis gaat veranderen. Ga je voor de industriële sfeer, een strakke moderne tafel of juist Bohemian met allerlei soorten stoelen door elkaar voor een leuk effect? Met deze tips ben je al een heel eind gekomen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een keus maken wat het gaat worden! Je kunt natuurlijk ook gewoon verschillende stijlen combineren, dat zorgt gegarandeerd voor een verbluffend eindresultaat.

Shop nu op Outletboulevard.nl