Review: de Fit Bit activiteit trackers

Review: de Fit Bit activiteit trackers

De Fit Bit flex is een handige armband die je activiteit trackt. Het geeft een goede inkijk in je dagelijkse beweging en helpt je daarom ook meer bewegen. Deze review over de Fit Bit Flex verteld je over de werking en hoe het je helpt meer te bewegen.

Eerste indruk en installatie Fit Bit Flex

In deze review bespreken we de Fit Bit Flex. Wanneer je de doos opent ligt daar de activiteit tracker. Hij zit lekker om de pols en is gemakkelijk vast en los te maken.  De losse tracker kun je gemakkelijk in de armband klikken. Synchroniseer de Fit Bit Flex met je computer door de sensor uit de armband te halen en deze met een USB aansluiting aan je computer te hangen. Download de gratis software (komt via de tracker op je scherm) en de bijbehorende app. Op deze manier kun je gemakkelijk de Fit Bit Flex gebruiken in je dagelijkse activiteiten.

Gebruik van Fit Bit FlexReview Fit Bit Flex

Het gebruik van de armband is zeer makkelijk. De armband heeft geen
scherm maar geeft met led-lampjes aan hoeveel stappen je nog moet zetten om 10 km te lopen. Voordeel van geen scherm is dat de band mooi klein blijft, nadeel is dus wel dat je niet direct op de armband kunt zien hoe je er voor staat. Echter, de app bied daarvoor uitkomst aangezien die goed werkt en laat zien wat je allemaal gedaan hebt die dag. De armband trilt kort wanneer je het doel bereikt hebt om je zo op de hoogte te stellen van je prestatie. De Fit Bit Flex armband werkt goed met de app die overigens voor iOS en Android beschikbaar is. Wanneer je het doel behaald van die dag geeft de app je een push-bericht om zo je motivatie te verhogen.

De armband dien je ongeveer elke week 1 keer op te laden. Hij gaat dus lang mee. Opladen kan door de sensor uit de armband te halen en deze aan je computer te leggen. Hij synchroniseert dan ook gelijk weer, waardoor je twee vliegen in 1 klap slaat.

Slapen met de Fit Bit armband

Naast je activiteiten kan de armband ook je nachtrust monitoren. Door 5 keer op de armband te tikken laat je de Fit Bit armband weten dat je gaat slapen. Hetzelfde doe je als je wakker wordt zodat de armband weet dat je weer wakker bent en klaar bent voor een nieuwe uitdaging. De armband heeft ook een mogelijkheid tot alarm (om je wakker te maken). De band gaat dan trillen waardoor je niet wakker wordt door die vervelende wekker.

Voor wie is de Fit Bit Flex?

De armband is geschikt voor iedereen die net dat extra beetje motivatie nodig heeft om meer te bewegen. Het is een handige gadget met een goede app. Vrij accurate meting van je activiteiten en lange batterij duur maakt het een goede tracker.

Wat kost zoiets?

Je kunt de Fit bit al verkrijgen vanaf € 99,99. Check de armband in de webshop en begin morgen nog met het bijhouden van jou beweging! Heb je vragen of suggesties? Laat dan even een reactie achter!