Je bestelling terug sturen?

De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. Als je artikel geen goede match is, mag je het naar ons terugsturen binnen de zichttermijn van 14 dagen.

Bestelling Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Dan kun je het binnen 14 dagen terug sturen naar Outletboulevard. Onze retour voorwaarden zijn:

  • Binnen 14 dagen na aankoop melding maken van het retour bij Outletboulevard via de retourpagina
  • Na de retourmelding heb je nog eens 14 dagen om je bestelling daadwerkelijk aan ons te retourneren
  • Na ontvangst van je retour (in goede orde) krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 7 dagen gecrediteerd
  • Als wij een retour label voor je opmaken zijn de kosten voor retourneren €5,95 (i.p.v. €7,25) – Retour label aanvragen? Ga dan naar de retourpagina en geef dit aan.
  • Op eigen initiatief retourneren is ook mogelijk, kosten zijn voor eigen rekening en vergeet niet het retourformulier en odernummer te vermelden
  • Het artikel zit in de geleverde verpakking en is niet gebruikt of beschadigd
  • Labels en andere toebehoren zitten nog aan het product
  • Retourkosten zijn voor de koper, deze vergoedt Outletboulevard niet

Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd. Dit zijn borstkolven, ondergoed, ontharingsproducten en andere persoonlijke gezondheidsproducten. Dit vanwege de hygiëne. Daarnaast kunnen softwareproducten (zoals Microsoft Office en PhotoShop) niet worden geretourneerd.

Heb je een vraag over de verzending of het retourbeleid? Neem dan contact op met info@outletboulevard of bel even op 085 06 05 788 (dagelijks van 09:00 tot 17:00)

Je bestelling retourneren

Door het onderstaande formulier in te vullen komt je retouraanvraag bij ons binnen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de retourzending in order te maken. 

Download hier het retourformulier.


Veelgestelde vragen over retourneren

Vraag: Hoeveel kost retourneren?
Antwoord: De kosten van retourneren dien je zelf te vergoeden. Je kunt via ons een DHL retour label ontvangen en een bestelling retourneren voor €5,95 in plaats van €7,25. Retourlabel aanvragen? laat dit dan weten in bovenstaand formulier. 

Vraag: Wat is het retouradres?
Antwoord: Je kunt je bestelling terugsturen naar Outletboulevard - Klompenmakerstraat 32 3194DE Hoogvliet Rotterdam.

Vraag: Hoelang duurt het voordat ik mijn geld terug krijg?
Antwoord: Na ontvangst van het retour (in goede orde) duurt het maximaal 7 werkdagen voordat je je geld terug hebt op je bankrekening.