Hier vind je de beste budget actiecamera’s onder de vijftig euro

Hier vind je de beste budget actiecamera’s onder de vijftig euro

Ga je deze zomer op vakantie en wil je jouw surf- of mountainbike vaardigheden vastleggen? Met een gewoon fototoestel wordt dat lastig, maar een actiecamera is hier ideaal voor. Er zijn veel soorten die vanwege hun vele kenmerken erg hoog kunnen oplopen in prijs. Maar gelukkig is er een breed scala aan goedkope varianten. Lees snel verder voor de beste budget actiecamera’s onder de vijftig euro.

Hoe werkt een budget actiecamera?

Een actiecamera is een kleine camera die je aanschaft om gave sport- of actiemomenten vast te leggen op vakantie. Doordat hij erg klein is kun je hem makkelijk vastzetten aan een helm, je fiets, auto of surfboard. Op deze manier is je action cam dichterbij dan ooit en dit levert onvergetelijke beelden op. Door de jaren heen is de actiecamera erg ontwikkelt en de meesten hebben dan ook een groothoek- of een zogenoemde fisheye lens. Dit geeft een bijzonder beeld en is te vergelijken met het beeld wanneer je jezelf in een kerstbal ziet. Een actiecamera is over het algemeen waterdicht en hierdoor kun je hem dus ook onder en op het water gebruiken.

Waar zijn ze te koop?

Online zijn een heleboel actiecamera’s te koop, maar vaak zijn ze prijzig. Zo zijn er veel rond de honderd euro, maar ook enkele uitschieters naar de driehonderd euro. Gelukkig zijn er ook goede budget actiecamera’s die niet zo duur zijn. Hier zijn enkele actioncams onder de vijftig euro:

Onder de vijftig euro

Op online shops zoals Outletbouelvard zijn een aantal voordelige cams te koop voor minder dan vijftig euro. Zo is de Sports Full HD Camera €49,00  en de Denver ACT-1013 €34,95. De Denver ACT-1301 is zelfs €29,95. Vaak is de kwaliteit niet veel minder dan de bekende actiecamera's van GoPro. Door op het budget te letten bespaar je geld maar kun je wel gave filmpjes schieten.

Let hierop bij het kopen van een budget actiecamera

Let bij het kopen van een budget action camera altijd op een aantal punten. Zo moet je de beeldkwaliteit controleren, check of de cam wifi-verbinding kan maken, kijk naar welke lens erop zit en tot slot: waarvoor wil je de action cam gaan gebruiken? Bekijk altijd of je een bevestigingskits of andere accessoires nodig hebt, zodat je hem altijd goed kunt plaatsen op je helm, fiets of surfplank.Related Products